Skip to the content

Om TSV

Thy Sygepleje Vikarbureau blev etableret d. 1/1-94 af Ingelise Nielsen. Hun havde en baggrund som sygeplejerske på Roskilde Sygehus, først som sygeplejerske, derefter 1. Assistent og til sidst som afdelingssygeplejerske. Familien flyttede i 1985 til Thy, hvor Ingelise fik arbejde som forstander på et plejehjem. Da det lukkede efter tre år, blev hun ansat på Thisted Sygehus på fødegangen som afdelingssygeplejerske.

I 1994 startede Ingelise så Thy Sygepleje Vikarbureau hjemme på loftet i privaten. Gennem årene er firmaet vokset fra at være et enkeltmandsfirma til i dag at beskæftige fem bookingpiger og to daglige ledere. Kontoret er derfor flyttet til andre og større lokaler i Hurup.

Helle Haue Mølnitz har en uddannelse som korrespondent i engelsk og spansk. Hun har arbejdet som sekretær i Fysio- og ergoterapien på Århus Kommunehospital og senere i Hjælpemiddeldepotet.

D. 1/1-2004 blev hun ansat i Thy Sygepleje Vikarbureau som booker og har med tiden udvidet sine ansvarsområder.

Thy Sygepleje Vikarbureau I/S blev stiftet d. 1/1-09, da Helle Haue Mølnitz købte 50% af firmaet.

1/1-2013 købte Helle Haue Mølnitz de øvrige 50% af Thy Sygepleje Vikarbureau.

Thy Sygepleje Vikarbureau har fra starten haft en klar intention om at sætte ærlighed højt, at yde et højt serviceniveau og til stadighed forbedre kvaliteten.

Tlf 97 94 50 11

...eller find mere information på vores kontakt side.